Massage

Jeg tilbyder massage til kvinder.


Lige nu tilbyder jeg Lomi Lomi massage og fra midt august- midt december 2024 tilbyder jeg også afspændings- og healingsmassage til "under uddannelses pris".


Massagen foregår enten i mit hjem, der ligger tæt på Ordrup st. eller hjemme hos dig, der bor i Storkøbenhavn og selv har en massagebriks.


Anbefaling


Mette var nærværende og og rolig og det var rørende at mærke den omsorg behandlingen var for min krop. Jeg tog derfra både lettere og mere rolig end da jeg kom. På en måde er behandlingen både berøring og massage men jeg oplevede det lige så meget som et energi arbejde, som Mette lavede for mig, hvor hun holdt rum for mig og min krop og var helt nærværende i at behandle mine trætte og ømme punkter (Laura Vilsgaard om Lomi Lomi massage, 2023)Om afspændings og healingsmassage


En helkropsmassage massage, der tager udgangspunkt i kærlig, omsorgsfuld berøring og velvære i et roligt tempo, Hvor kroppens dele og led masseres. Afhængig af hvad du har bug for arbejdes her derudover med fokusområder (som knæ , skudre, chakraer ect)


Under massagen skabes der flow i kroppens kredsløb. Nervesystemet og det lymfatiske system stimuleres. Det giver forøget blodgennemstrømning og herved øges næringen til hvert enkelt celle i kroppen, samtidig med at ophobede affaldsstoffer fjernes.


Massagen kan virke terapeutisk og forløsende i forhold til bl.a. muskelinfiltrationer, stress, træthed, traumer og humørsvingninger.Om Lomi Lomi massage


En helkropsmassage massage, der tager udgangspunkt i kærlig, omsorgsfuld berøring og nydelse. Her veksles mellem lange, blide/lette og strygende bevægelser og mere dybe/intensive teknikker. 


Under massagen lindres muskelspændinger og der skabes flow i kroppens kredsløb. Nervesystemet og det lymfatiske system stimuleres. Det giver forøget blodgennemstrømning og herved øges næringen til hvert enkelt celle i kroppen, samtidig med at ophobede affaldsstoffer fjernes.


Lomi Lomi massage kan virke terapeutisk og forløsende i forhold til bl.a. muskelinfiltrationer, spændingshovedpine, stress, træthed, traumer og humørsvingninger.


Lomi Lomi Heartwork, hvor hænderne bruges til massagen, bringer dig ned i en dyb afslappet tilstand. Mange af os oplever det nærmest som at komme i en slags drømmetilstand, hvor vi opfyldes af glæde, harmoni og ro. Den anbefales især, hvis du er stresset eller udmattet.


Temple Style, hvor der også bruges underarme m.m.,veksler mere mellem et langsomt og hutigt tempo. Den anbefales især hvis du gerne vil arbejde med at mærke forskellige dynamikker i din krop. 

 

Historien bag Lomi Lomi


Lomi Lomi massageformerne stammer fra Hawaii. Noget af det smukke ved dem, er at de er inspireret af den hawaiianske natur og kultur. Greb og bevægelser afspejler bølgernes rytmiske og vuggende natur og stemningen fra en kærlig mentalitet og livsform. I massagen åbner vi for den universelle kærlighed 'Àloha'.


De udspringer af den hawaiianske livsfilosofi og åndelige tradition der kaldes Huna. Lomi og Huna mestre har udviklet denne kropsbehandling og der er tradition for at gøre massage, hula-dans og healing til en kunstform. Oprindeligt blev massageformen betragtet som særdeles eksklusiv. I dag er den tilgængelig verden over. Temple Style kaldes nogle steder for 'Kahuna massage'.


Det praktiske


Begge massageformer er helkropsmassage, hvor jeg bruger økologisk mandelolie (eller økologisk abrikos/kokosolie, hvis du er allergisk overfor mandler). Der er ingen berøring af kønsdele og brystvorter.


Min massagebriks er designet med udtagelige puder ved bryst og maveområde med understøttende, elastiks fletværk, der giver god plads og komfort til store /gravide maver og/eller bryster. Er dette behov ikke aktuelt, har jeg varmepudelagen og håndklæder, der dækker briksen, så puderne ikke mærkes.


Medbring gerne et gammelt håndklæde til at tørre olierester af kroppen. Hvis du har brug for at holde dit undertøj på, så tag noget med, der gerne må blive smurt ind i olie. Jeg har lagen, tæpper og en sarong til låns.Priser og booking


Lomi Lomi priser: 750 kr. for 90+30* min og 850 kr. for 120+30* min. (Første behandling gives til intropris på 500/600 kr. ).


Afspændings og healingsmassage: Under uddannelse 350 kr. for 75+30* min. fra midt aug.- midt dec. med evaluerende opsamling. (Herefter 650 kr.).


*Der er afsat 30 min til indledende konsultation og opsamling.


Send mig en SMS på tlf. 61 60 29 59, så aftaler vi tid m.m.


Min baggrund


Kurser i Lomi Lomi Heartworks og Lomi Lomi Temple Style, .

Jeg er under uddannelse i Afspændings- og healingsmassage  på Nykilde på Sydfyn, som jeg færdiggør i 2024.

Herudover har jeg taget sportsmassage kursus ved en fysioterapeut.Foto af Mette Sahl v. Dan Lylloff © Copyright. All Rights Reserved.