Aktuelt


Naturterapi

Jeg tilbyder sessioner på 1,5-4 timers varighed i Storkøbenhavn. Se mere her


Qi Gong drop in, Folkehuset Absalon, Vesterbro, drop in til en eller flere mandage kl. 18-19 d. 9/1- 17/4.

(guidance in english if needed)

Timen er en mulighed for at komme ned i et roligt tempo, løsne spændinger i kroppen, styrke muskelgrupper, strække og massere bindevævet og opnå større velvære, ro, balance og fleksibilitet.

Øvelserne er enkle og vil variere mellem langsomme, blide og kraftfulde, dynamiske bevægelser. De stammer fra Lohan Hands Shaolin Qi Gong. Det er ikke en kampsport, men beslægtet med og et godt grundlag for “Tai Chi” og “Kung Fu”. Øvelser foregår stående eller siddende uden udstyr til afslappende musik og afsluttes med liggende afspænding.
Alle er velkomne og du behøver ikke have erfaring for at være med. Mest egnet fra +14 år.

Deltag en eller flere gange. 50 kr pr. gang. Køb billet her (hvis der er billetter tilbage, kan de også købes i Absalons cafe). 

Mødested: Sønder Blvd. 73, 'Klubben' i hjørnet oppe på 1. sal. Se begivenhederne på Facebook her


Qi Gong hold, Skovvejs skolen Ø, Ballerup N Onsdage kl. 17-17.45 via FOF Københavns omegn

Hold 11/1-3/5, 14 gange , 690 kr. Tilmelding her 


Qi Gong hold, Hareskov skole, Onsdage kl. 18.30-19.30 via HIF-GYM. Hold 7/9 - 26/4. FULDT BOOKET. Venteliste her.


Se mere om min Qi gong her


Fortælling om Havets mor, Svendborg bibliotek, åben forestilling Mandag d. 24/4 kl. 16-17.

En magisk, poetisk, vis og humoristisk inuitmyte fra Grønland. Om en shaman, der rejser ned i havets dyb for at redde menneskene fra at sulte og havets mor fra alt det skidt, der er filtret ind i hendes hår. En aktuel fortælling om at finde modet og evnerne til at finde nye løsninger og ændre vores forhold til naturen. Gratis. Tilmelding her.

 

Generelle vilkår for udendørs arrangementer gennem "mettesahl"

Pengene refunderes ikke i tilfælde af let regn eller at du melder afbud. Har du meldt dig til et arrangementer i en gruppe, er du er velkommen til at sælge din billet videre, så længe jeg har navn+ tlf.nr. på den der komme istedet for senest 2 timer før begivenheden. Ved kraftig regn/farligt vejr aflyser jeg senest 90 min før start. I tilfælde af at jeg aflyser refunderes pengene naturligvis.


© Copyright. All Rights Reserved.