Aktuelt


Qi Gong workshops - drop in, Folkehuset Absalon, Vesterbro, deltag 1, 2 eller 3 søndage d. 24/9, 22/10, 19/11 kl. 16-17.30

Hver 4. søndag efermiddag er det muligt at fordybe sig i Lohan Hands Shaolin Qi Gong, som er enkle øvelser og stræk, der veksler mellem langsomme, blide og kraftfulde, dynamiske bevægelser. Øvelserne kan bl.a. løsne spændinger i kroppen, styrke muskelgrupper, strække og massere bindevævet. De giver ofte større velvære, ro, balance og fleksibilitet. Shaolin Qi Gong er ikke en kampsport, men beslægtet med og et godt grundlag for “Tai Chi” og “Kung Fu”.

Øvelser foregår stående eller siddende uden udstyr til afslappende musik og afsluttes med liggende afspænding, så du er klar til resten af dagen. Alle er velkomne og du behøver ikke have erfaring for at være med.

100 kr pr. gang. Køb billet her(hvis der er billetter tilbage, kan de også købes i Absalons cafe).

Mødested: Sønder Blvd. 73, 'Klubben' i hjørnet oppe på 1. sal. 

Se begivenhederne på Facebook her


Qi Gong hold i Hareskoven/Ballerup


Indendørs, Skovvejens skole, 15xonsdage kl 17-17.45 d. 30/8 -13/12 via FOF-Vestegnen. 720 kr. Tilmelding her


Indendørs, Hareskov Skole, 28xonsdage kl. 18.30-19.20 d. 6/9- 24/4- 2024 via HIF-GYM.  700 kr.Tilmelding her

 Se begivenhederne på Facebook her

Prøvetime i september er mulig. 


Generelle vilkår for udendørs arrangementer gennem "mettesahl"

Pengene refunderes ikke i tilfælde af let regn eller at du melder afbud.

Har du meldt dig til et arrangementer i en gruppe, er du er velkommen til at sælge din billet videre, så længe jeg har navn+ tlf.nr. på den der komme istedet for senest 2 timer før begivenheden. Ved kraftig regn/farligt vejr aflyser jeg senest 90 min før start. I tilfælde af at jeg aflyser refunderes pengene eller der gives erstatningstimer.


© Copyright. All Rights Reserved.