Lomi Lomi massage for kvinder

Som noget nyt tilbyder jeg Lomi Lomi massage til kvinder i mit hjem i Hareskoven eller hjemme hos dig, der bor i København og selv har en massagebriks. Lige nu til en intropris på 500 kr for 90 min eller 600 kr for 120 min (normalpris 750/850 kr).


Anbefaling


Mette var nærværende og og rolig og det var rørende at mærke den omsorg behandlingen var for min krop. Jeg tog derfra både lettere og mere rolig end da jeg kom. På en måde er behandlingen både berøring og massage men jeg oplevede det lige så meget som et energi arbejde, som Mette lavede for mig, hvor hun holdt rum for mig og min krop og var helt nærværende i at behandle mine trætte og ømme punkter (Laura Vilsgaard)


Det praktiske


Send mig en SMS på tlf. 61 60 29 59, så aftaler vi tid m.m. 


Første gang vil der være 10-15 min indledende samtale og 15 min til at lande bagefter.


Det er en helkropsmassaage, hvor jeg bruger økologisk mandelolie eller kokosolie. Jeg har lagen, tæpper og en sarong til låns.


Medbring gerne et gammelt håndklæde til at tørre olierester af kroppen. Hvis du har brug for at holde dit undertøj på, så tag noget med, der gerne må blive smurt ind i olie. 


Min massagebriks er designet med udtagelige puder ved bryst og maveområde med understøttende, elastiks fletværk, der giver god plads og komfort til store /gravide maver og/eller bryster. Er dette behov ikke aktuelt, har jeg varmepudelagen og håndklæder, der dækker briksen, så puderne ikke mærkes


Jeg har en norsk skovkat i mit hjem, så sig til hvis du har allergi.  

 

Om Lomi Lomi 


Lomi Lomi massage er en helkropsmassage massage, der tager udgangspunkt i kærlig, omsorgsfuld berøring, velvære og nydelse. Her veksles mellem lange, blide/lette og strygende bevægelser og mere dybe/intensive teknikker. 


Under massagen lindres muskelspændinger og der skabes flow i kroppens kredsløb. Nervesystemet og det lymfatiske system stimuleres. Det giver forøget blodgennemstrømning og herved øges næringen til hvert enkelt celle i kroppen, samtidig med at ophobede affaldsstoffer fjernes.


Lomi Lomi massage kan virke terapeutisk og forløsende i forhold til bl.a. muskelinfiltrationer, spændingshovedpine, stress, træthed, traumer og humørsvingninger.


Min baggrund er kurser i Lomi Lomi Heartworks, hvor hænderne bruges til massagen og Lomi Lomi Temple Style, hvor der også bruges underarme m.m. Herudover har jeg taget et sportsmassage kursus ved en fysioterapeut, for at få større teknisk og anatomisk indsigt.


Lomi Lomi Heartwork massage er den blideste form, som jeg har lært. Den bringer dig ned i en dyb afslappet tilstand. Mange af os oplever det nærmest som at komme i en slags drømmetilstand, hvor vi opfyldes af glæde, harmoni og ro. Den anbefales især, hvis du er stresset eller udmattet.


Temple Style veklser mere mellem et langsomt og hutigtg tempo. Den anbefales især hvis du gerne vil arbejde med at mærke forskellige dynamiker i din krop. 

 


Historien bag Lomi Lomi 


Lomi Lomi massageformerne stammer fra Hawaii. Noget af det smukke ved dem, er at de er inspireret af den hawaiianske natur og kultur. Greb og bevægelser afspejler bølgernes rytmiske og vuggende natur og stemningen fra en kærlig mentalitet og livsform. I massagen åbner vi for den universellle kærlighed  'Àloha'.  


De udspringer af den hawaiianske livsfilosofi og åndelige tradition der kaldes Huna. Lomi og Huna mestre har udviklet denne kropsbehandling og der er tradition for at gøre massage, hula-dans og healing til en kunstform. Oprindeligt blev massageformen betragtet som særdeles eksklusiv. I dag er den tilgængelig verden over. Temple Style kaldes nogle steder for 'Kahuna massage'.


Foto af Mette Sahl v. Dan Lylloff © Copyright. All Rights Reserved.