grupper

Nye spor


Forløb i naturen for grupper, virksomheder, kommuner, foreninger o. lign. hvor I får inspiration til hvordan I f.eks. kan bruge naturen i pauser til at stresse af og oplade energien, hvordan I kan styrke sammenhold og ideudvikling i en gruppe og få nye vinkler på jeres fortællinger internt og/eller eksternt og dermed rykke jeres vaner og mindset og skabe nye spor. De 4 forløb kan vælges enkeltvis eller kombineres.


Ny energi og livsglæde 1-6 moduler af 1,5 -4 timer 


Ny indre ro og opladning 1-6 modul af 2-4 timer 


Nye samværsformer og sammenhold  1-6 modul af 3-6 timer 


Nye vinkler og narrativer 3-6 modul af 2-5 timer 


Ny energi og livsglæde 

Lær simple kropslige øvelser og teknikker, der skaber fornyet energi, fokus og velvære i krop og sind og kan udføres næsten alle steder uden omklædning og udstyr. Få teknikker til at øge livsglæde og taknemmelighed.

Metoder fra meditation, mindfulness, “skovbad”, Qi Gong og naturterapi. 


Ny indre ro og opladning

Lær simple øvelser, der skaber indre ro og afstresser krop, sind og nervesystem i pauser m.m. og som kan udføres  uden omklædning og udstyr.  Få teknikker til at styrke jordforbindelsen og lær hvordan naturen kan bruges som opladning. Meditative øvelser fra Qi Gong, meditation, mindfulness og stressreducerende metoder fra naturterapi.


Nyt samvær og sammenhold

Oplev hvordan I kan bruge naturen, kroppen, sindet og gode fortællinger til at kickstarte idéudvikling, forny sammenholdet i jeres gruppe, skabe nye omgangsformer og arbejdsmetoder udendørs.

Lær simple  øvelser, der skaber fornyet energi, fokus og velvære i krop og sind og kan udføres næsten alle steder uden omklædning og udstyr. 

Teknikker fra Qi Gong, mindfulness og innovationsledelse.


Nye vinkler og narrativer  

Lær hvordan I kan bruge natur, krop, sind og fortællinger til at forny de interne og/eller eksterne fortællinger  i jeres gruppe eller virksomhed og få inspiration til at anvende udendørs faciliteter til at tænke “ud af boksen”. 

Teknikker fra Qi Gong, innovationsledelse og storytelling.


I forløbene trækker jeg på min erfaring som underviser i Qi Gong, mindfulness, skovbad, storytelling og innovationsledelse.


Se mere om min erfaring under fotos.


Min erfaring


Jeg er Cand mag i Kulturformidling, certificeret Qi Gong instruktør og naturterapeut samt projekt- og innovationsleder gennem Implement og har taget diverse mindfulnesskurser.


Jeg har holdt foredrag om "Storytelling som branding" på Kbh. Universitet og for virksomheder som Rambøll, B&O, Junkers, Novozymes, Coloplast m.fl. og i 7 år været projekleder for et innovationsproejkt, hvor jeg har samarbejdet med bl.a. Tryg, Oticon, GN, Nets, Arbejdernes Landsbank og GoAppified. Se evt mit C.V. her.


Jeg har udvikler modullerne, fordi jeg oplever at teknikkerne herfra er vigtige at give videre i en tid prøget af stor omskiftelighed og digital tid. Forløbet er ikke decideret naturterapi, men kan have terapeutiske effekter


Jeg har skrevet en artikel med et par forskeres bud på, hvorfor naturen kan føre os ind i en tilstand af restitution, som kan læses her.


Forudsætninger


Som udgangspunkt foregår modullerne i Hareskoven. Andet naturområde i nærheden af jer kan ønskes.

Deltagerne skal kunne gå mindst 5 km i normalt tempo, kunne færdes alene i skoven i kortere tid samt være indstillet på at arbejde ude i evt. regn og sne (rykkes dog ved farligt vejr som storm/torden).


Gratis afklarende samtale online eller fysisk på 20- 60 min. hvor vi forventningsafstemmer, hvad I ønsker af forløbet i forhold til det jeg kan tilbyde.

Som udgangspunkt koster “Nye spor” 1.150 kr. pr. time eks. moms.


Flyer med basisbekrivelse af "Nye" spor kan ses herÅndehuller året rundt for private

12 søndage fra jan- dec, hvor jeg kombinerer naturterapeutiske metoder med Qi Gong, mindfulness, fælleslæsning og fortælling. De 12 søndagene + andre aktuelle datoer kan ses her.


Anbefalinger


"Jeg har deltaget i en inspirerende naturterapi i en lille gruppe med Mette som guide. Jeg oplever at Mette er født til det. 

Det virker godt for mig at arbejde med metaforer, den åbne sansende tilgang og 'back to basis'. Det er så elementært og nærende. 

Jeg kunne godt lide gruppedynamikken. Det var spændende, inspirerende og givende at høre de andres oplevelser og processer. 

Jeg blev flere gange rørt og fik en oplevelse af altings forbundenhed. Det er jo det naturen kan åbne for. Det kan jeg i høj grad bruge i min hverdag." (Marlene Wind)


"Jeg vil gerne anbefale Mette Sahls naturterapi gruppe ture i Hareskoven. Jeg har været været med på en prøvetur i december. Mette guidede gruppen godt igennem dagen med fokus på jord-luft-ild-vand i naturen. Det var en anderledes måde at være i naturen, som gav mig gode sanseoplevelser og inspiration til mine vandreture." (Rie Harbo)"Look deep into nature and you will understand everything better" (Albert Einstein)

© Copyright. All Rights Reserved.